<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Sunday, June 26, 2011 ♥
rarely online! ♥ 2:21 AM

heyy peepss. beb! sumpaa sedih! bilaaa my boyfiee mr.Toshiba kne pi hospital! waaahhhhhhhhhh!! sedih gilaa makk! ehh. aku caring tauu. jgn main gilaa. muke sikit punye ganas nii caring tauu.haha! gelimat mat mat. beb! gmba tak bole upload! ni punn desperate on kt CC! gmbaa gilaa banyakkkk kt dlm memory kad tak tapis! siodd!tak bole idup tak de lappy kuw! wahh! wehh sumpaa sedih gilaa kut!

ehhh. i am in relationshipp withhh~ haaaaaa!!! secret. muohohohohohoo! sabtu semalam! kluaa dgn dia. heh. sumpa malu. hhaha! crita nyaa? aku saje yg tahuuu k? heeee! happy gilaa kot! dia sweet.haha bOooo!

heh sumpa tak de idea nk ckp ape. lupa siod. hoh! k k just nk ckp sory peeps jarang update. nk ubah blog ni. ade org suh ubahhh!sbb dah burokk! yeah i noe. tak de mase lhaaa. okay2 enough.
byeeee~

Saturday, June 11, 2011 ♥
berhenti berharap :( ♥ 9:15 AM




yeah! like i`m dyingg~ tak bole tido doo. piker pasal kje aku tergendala, rumusan pulak? buku hilang sejak berabad.*cehh. nmpak benO nipunye. ade laa dlm 2 minggu sebelum exam pertengahan tuu. pastu kertas exam aku smuaa hilang! soalan: cm mana smua boleh hilang? sebabnyaaa kesemuaa kertas itu berada dlm satu file. apa kaitan? KAITANNYA FILE TU DAH HILANG!!!! mati aku nk jawab apaa dgn cikgu?! ezzah kata ade kje agama. kertas jugak! adehh adehh. boleh taakkk satu hari nii jgn ckp pasal kertas! smue kertas akuu dlm file tuuhh! file yang konon nyaa bagi semangat nk pi UiTM. puihhh! smuaa skali gus hilang cm gituu jaa! aduuuuuu ya allah tolong laa hamba muw. klau stakat 1-2 kertas tak pe. skali smua subjek! sgale exam yg aku jwb smue hilang! arhhh $#!T bengang seyh. akuu tak dpt bayangkann cm mana aku kne denda nanti! bkn pasal malu. rse cm kecewaaa sgt dgn diri aku! IE! takot aku tak boleh nk slesai kn masalah. takot nt ckgu tambah kn lagi masalah aku! mauu nya ckgu bg kje bertimbun kt aku nt. dahh mcm mat gian aku piker penyelesaian bnde ni.ngesott ngesott. how come i must be relax?????! herrghh. tak tahuu laa ape aku nk buad utk tenang kn diri. :( klau tenang pun, masalah aku takkan selesaii SELAGI AKU TAK PERGI SEKOLAH DAN CHECK SENDIRI!







okay lagiii satu hal. heyy~sory ye kpd sesape yg terasa. eh tak tak aku bkn nk mencarut. ni luahan jaa. eh blog aku suka hati lahh nk post ape punnn! err about my feeling terhadap diaa. sumpa wehh aku tertanya2 die nii okay ke idak? ohh pleeaaasee lahh jgn buad aku terseksa. skrg dah tak de lagi ayat aishiteru tuu kan? tp cara kau layan aku mcm... aa.. cm gitu lah. paham2 je lah. bilaa aku bagi signal, kau suh actt lah, ekcelli ape niat kau ehh? gerak geri kauu ade masa nyaa aku boleh baca. tp bila smpai satu tahap, aku tak boleh detect. confused. kat FB kau tak kasi aku buad itu, buad ini. "don`t send anything at my wall untill we ******.so then why???? jgn laa jd mcm MR.A.T. cukup aku tak sukaa. aku nk terus terang kangg aleh2 kau pulak yg anggap aku lain. ade mse kau gedik dgn aku, kau betul2 jujo sgt. aku igt kau gurau. tp kau jujo. ade mse bila kau gurau2, aku igt sries. kau buad bahan pasal "feel" tu. err err. attitude kauu ade sikit2 cm attitude MR.A.T. suka pendam.pleeaaaseee. aku preasure kot. if kau tak ready, just say so. its okay i`ll be fine. akuu tak nk hal ni ending cm tuu je. klau boleh, tak nak ending pun. pleeaaseee. mybe aku yg buad kau rse tak slesa. like i say, just say so. its okay i`ll be fine. aku bkn jenis pompuan desperate. desperate nk C. no no no no no no. if masing2 ready, okay fine teruskan~







tahu kee siapa?? haha. the one who i call ELMO









yeahh. miss you.







so to ELMO: don`t think too much. saje cite nk gempak je tu. hang jgn pikiaq sgt naa. ni hati ceq yg ckp bkn ceq. hati ceq suh tgn ceq taip bnde ni ceq tak sedaq pun. haha amek kau loghat utaghaa dah kluaa dahhh. okayy enough here.










Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon