<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Saturday, June 12, 2010 ♥
jika mereka "ditarik" depan mata aku?? ♥ 7:35 AM

helooow.
oh hari ni cuti cuti malaya lagi. hari ahad da kne bertolak g kota bharu! wuut wuut. nk crite ler pasal Lagenda Budak Setan tuh. bukan aku nk crite pasal jalan story mory die tuh. tak pernah tgk pon. ta de pluang nk tgk! sedih~. nevermine. nk crite pasal lagu OST nye tuuu! tangkap lentokk bhaiii! eeh bukan senang ookehh aku ni suke lagu jiwang leleh cm ni. aku ni keras! wakakakaa.

oke tuka mood. ZUUUmmmm~
tibe tibe je rase nk bercerita sedih sedih ni. tgh ade mood sedih nii. feeling feeling skit. ngeh ngeh. ntah laa knape. bile dgr lagu bila cinta dari Gio ni, perghhh. tibe tibe terfikir pasal kengkawan aku. rindu nyee kt dorg. tak bole hidop tak de dorg. mengapakah~ i duno. lagi lagi bile aku igt balek kengkawan lame. budak budak setan skola agame dulu. kah kah. then for this years aku jmpe dorg kt skola dorg time aku kawad daerah hari tuhh.review balek kt old post aku. ala. teramat jaoh dr skola aku. jalan kaki je. dorg still igt aku "BELON". ngah ngah! so proud~ smpai aku da msok gelanggang pon dorg jerit name aku Belon! nak nanges aku.

kalau laa aku bole rapat dgn dorg lagi. Prob nye aku stay meru dorg stay kapar. bebudak yg still stay TNb tu bertuah laa sbb bole rapat lg. aku? herm~ -__- harapaaaa....n
ni senarai bebudak yg aku terjumpa kt skola dorg time kawad daerah hari tu!
ajim, muhaimin, safuan, afiq gemokk, safuan, azizul, aiman, adila, hamizah, roslinda anddd.. more?
ade rmai lg. ngeh ngeh. senang crite bebudak SKK and SRAPK dulu leerr.
ape pon. belon korang syg korng ketat ketat.

geng geng pesakit Hb (hospital bahagia) pon suka buad aku terharu dan sedih dan ketawa dan gila dan sakit hati dan geramm dan gumbiraa dan bijak dan lembab dan blurr dan bla bla bla bla. i love it. dorg yg aku kenal rapat dan rapat dan erat dan ketat tuu sejak form2, ye laa! baru tahon lepas! aku tauuu! dorg mmg the best. event mama says "budak budak nakal jgn dilayan,"
oh? tidak mama sedarkah yang anak mama ni nakal juga? wakakakkaa. eh. hilang mood sedih aku. sambung balek.

tahun ni and tahun lepas mmg kite byk buad masalah kan guys? smpai ckgu menanges nanges sbb ktorg kecewa kn dia. hadoi. good job guys. sbb ktorg pon hate ckgu tu. tp sbgai anak murid yg "cemerlang" ktorg pujuk dia jugak. cabaran yg teramat kuat utk kelas kami. ngaa~
geng pesakit HB ni sudah dijamin BFF aku forevaaa~
ape pon. doremon korang syg korg ketat ketat.

luahan ni first time ditayang tayang. aku nak nak sangat sangat bebudak tusyen aku tergolong dalam geng pesakit HB jugak. aku pernah terkata, ter ye. bukan sengaja. terkata yg aku nk dorg jd BFF aku forevaaa. aku dt rase kn 5 tahun akn datang bila ktorg BFF forevaa betapa happy nye hidop! mengapakah~duno. aku rse dorg tuu sekepala dgn pesakit HB. pergi tusyen aku rapat dgn dorg. tp kt tusyen je laa. sbb jarang jmpe kt luar. pade hal dalam 1 daerah je niieee. oke utk luahan yewww. aku sebut name dorg 1 demi 1.

harith ~ akim ~ syazila a.k.a siti nurhaliza ~ farah nabila a.k.a datin ~ nadia
~ natasha ~ nawi ~ zulhaily ~ shasha ~ azril ~ aimi ~ fairuz a.k.a jawa ~ ijat ~ ibba ~ dila ~ and others
including afiq ku.
tak igt.
panjang nye crite dorg ni?
cuba stop sekejap keriangan kegelakan, kebahgiaan.
dengar dengar lg lagu tu. wwooooo buad aku terbayang bayang macam mane agk nye bile mereka mereka yg aku cakap tuu, "ditarik" nyawa mereka depan mate aku. ya allah.. ntah kenape aku tibe tibe terbayang yg kt sini ade peperangan. nak nak pulakk time aku dgr lagu ni aku tgk cerita seksaan israel kpd palestin kt majalah 3 tuh. perghh. aku tahan je nk nanges. aku dpt bayang kn yg aku jmpe mayat dorg. smue da tak de. just tinggal aku and family.

seluruh badan korg berlumuran darah. ada yg nyawa nyawa ikan. ade yg terhimpap dgn bangunan skolah kite. kne tembak dan "pergi" di 'port' kite slalu lepak. ade pulak korg kne seksa dan "pergi" di depan mata aku.mmg rse cm terseksa jiwa aku nmpk dorg mcm tu. aku rase aku akn nangis tak henti. mintak maap sgt2. marah lah aku kalau aku fikir bnde bukan bukan. atleast aku dpt merasai cm mane kesusahan hidup org lain jugakk. kan kan.

oooo. tak boleh lupee. aku mintak maap sangat sangat sbb fikiran aku merepek repek.

maap geng Hb tusyen, and sape sape yg ta de gmba di atas. ni je yg aku ade.

tingtong ketaketuk by MonMon



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon