<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Thursday, March 31, 2011 ♥
kawad daerah :) ♥ 4:01 AM


hari itu hari itu hari iteww!
haha. sgt menyayangi hari itu. tanggal 30 march 2011. second time aku turun kawad. haha. alhamdulillah. tahun ni smkpk ade rezeki. tak de top3 top5 pon jadi lahhh. bersyukur sgt sgt! taun lpas dpt no.8. jaoh beb. tuan hakim "TERTUKAR" agak nye dgn jiran seblah. hehe. k so. mmg nebes. tp da bace selawat byk2. lega sikit. okay okay. giliran ktorg yg ke 16. wahaaa!! agk2 bile tuw? huhh. time azan zohor bhaii. 1.30 pm! fuhh. berapi kaki woiy. rse menggelegak. tak pe. kite kawad kne enjoy! tak bole tekanan! nt hanco. ouh tahun ni ade harapan kalah kan jiran seblah. tp dorg punye rezeki lebih dr ktorg. tak tak pe. next year aku last!! sape nk bawak? wahaa. aku nk bwak ke? hadoi. amek pangkat koperal pon tak lepas. pangkat celup bole takkk?? HAHA!
dah dah tak nak nyanyi memanjang. layan jewp gambauu ni. :)

ehehh. sempat photoshoot.
high school dgn another school buad "show". haha.
lompat lompat!!
jan +cek. iloveyou!

k so. tamat lah sudahh. oh hari ni baru first tak kawad! oh renduww nyeaa! da tak bole nak ngelatt dr kelas! huhh! no more excuse tak siap homework or tak masuk kelas. haha! *pemalas betul.
pasti nye aku merindui! yeah. pencapaian tahun ni amat membangga kan kami!

Sunday, March 27, 2011 ♥
"si dia" buad aku tekanan darah tinggi ♥ 7:31 AM


huh huh. mengah mengah aku. eh. bsok da skola? waw. malas nye. =__= even aku bad mood gilaaa! "si dia" buad aku sangat sangat marah. suda laaa 3 minggu yg lpas pon buad aku sabaaa je. hari ni igt nk siapkan projek yg tertunggak tu. tak jugak!! huh.

"youu.. knpe dgn youu ni.. i penad laa layan karenah youu yg gedik tak sudah ni.. sentap dgn i ke? i buad salah ape kt you?? jgn laa cm ni.. i ade kje laa. i need your help so please please jgn nk ngada ngada"

lame menjanda cm gini lah jadi nye. haha! bodo je ayat. eh. igt balak aku ke? huh. amit amit laa aku nk buad projek pon nk mintak tolong dia. huhh. ta pyah mntak tolong dah. trus buad je dgn dia. "WOW"! auch. "si dia" aku maksud kan, mr Toshiba kesayangan. eh tak tak. skrg tak de kesayangan lg dah. disebabkan die menggedik. aku da tak syg die lg dah. rse nk cmpak laut pon ade skrg ni. aku igt bole laa siapkan folio hari ni. just tinggal nk carik balekk isi isi kt google then copy and paste je. tapi! aku tak tahuu laa microsoft gedik or toshiba aku ni yg gedik. mmg menguji kesabaran aku.

" weyhh Tong-shampah! jgn buad hal bolehh takk! aku ckp baek2 carik mak salah. mmg nk kne la kau!"

mmg memenatkan jari jemari ku yg nk patah. rse nk maki pon ade. rse nye da nk 10 kali aku buad bnde yg same dr ptg td smpai laa skrg ni 10.50 mlm. ouh my! baek aku mencarut kt bloggie ni. kan kan. alang2 tuu bole gakk cuci mate. oh yah. bsok result kawad dalaman. huh. wish me luck. dan bsok juga aku kne jadi waitress. wauuu. untong laa mon! rezeki aku.

yeah. mate aku da nk bengkak nanges sbb kau tahuk. jgn laa buad aku cm giniii. cukop laa manusia tak berguna pon pernah buad aku cm giniii. kau tak tahu ape2 diam la!

Friday, March 25, 2011 ♥
after a fewww weekss ♥ 3:52 AM



ohhhoooohoii! kalau dah mata bertentang mata~ hati di dada bagai nak gilaaa~
eceyh. menggila aku bila dpt on mr Toshiba aku neyh. i miss you bebeyhhh. dah lame tak dating dgn youu kan. dulu hari2 kite date kan. pg ptg siang malam. ni laa akibat nye kalau asekk berkepit jeahh. ku kira kira dlm 3 or 4 minggu aku tak date dgn mr toshiba. wuaahaa! alaaa. lagi pon i hntar youuu pegi klinik laa. sbb lemak youu dah obesiti sgt. tu laa sbb nye kau mogok kan kan. tak pe. skrg ni doktor kau da bagi enjettt kan. suke tak suke tak. oh lupa. blog ni punnn dah berabuk. kne bersih2 dan tacap2 laa.
oke oke. time holiday hari tuhh aku pegi indonesia. muaahahaha. agakk kejakonan sedikit. aih maklum laaa. first time naik kapal terbang. shuumm shuumm.
oh! laporan terbaru laa kan. 23/3/2011 bersamaan hari rabu hari tuu, skola aku ade buad kawad dalaman. yeah yeah. seronok beb. seronok bila dpt berjemorr balek. haha. eceyh mentang2 seminggu cuti aku tak kawad ade laa beberapa makhluk allah ni ckp aku dah putih. hoho! agak bangga laa. jeng! tak de laa putih mne punnn! hatuii.
kso. layan gmba2 neyh. tapi! gmba kawad tak dibenarkan. muahaha. hanye org tertentu je bole tgk.

bhahaha. jambul saye ade penyakit kanser. tu sbb laa bulu nye asek tertanggal ajek.
syg korgg!
syg joyahh!

bile dah lme tak on facebook, blog ni an, rindu gile plakk.huhh. perasaan kuuww bercampur baukk. ceyh. every weekss. rindu sgt kt org tuh. huhh. nk buad cm mne. org dah tak suka. redha je laa mon! huh.so bila da dpt bukak fb spy laa fb die. huh. kate nye IN RELATIONSHIP. waduh waduh. rse sebak pon ade bile tgk status tuu. happy nye die. handsome nye dia. muahahaha. iye lah tu.
oh then skrg ni just tunggu result for kawad dalaman. hoping the best. huh. lpas tuuu mengharap daerah dpt buad terbaik. lbih baik dr taun lpas yg mengecewakan. hOhO. wish we all luck :)

Labels:




Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon