<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Monday, December 27, 2010 ♥
sorry bro ;( ♥ 11:28 PM

hye bloggie.
hari ni rumah aku kembali sunyi mcm duluu. kalau takk si dua ekor brok tuu ade kt umah riuh sikit. diorg dah balek~ huaa. sedih sedih. ta de sape nk teman kan akuu~
mood: kecewa plus kecik ati plus sedih
sejak hari tu kan, kau lain sangat,. ya aku tahu kau happy sbb kau ade buah hati. dan aku tak jelez. tapi aku kecik hati ah brO. sebab kau mcm sisih kan aku sejak kau ade buah hati kau tuu. knape brO? smpai kau blok aku kt FB. sory ah if kata2 aku tuu buad kau terasa,. tp aku da tawar ati sgt. you`ve changed a lot sejak kau rapat dgn dia. aku syg kau brO. sbb aku syg kau laa aku tak nk pompuan tuu jd buah hati kau. sbb aku dpt rase kan akibat nye nnt kau terseksa sbb pompuan tu.
korang 2 ekor brOk ni je laa satu2 nye *****N aku paaaaling rapat. kau nk kate aku jelez? sumpa aku tak jelez. aku tak kesah kau nk kwn dgn dia. aku tak kesah kau nk carik buah hati. even kau bukannye balak aku pon. buad ape aku nk jelez?tapi sejak kau nekad nk jadikan dia buah hati kau tu, kau sisih kan aku brO. sejak kau suka kat dia, kau puji dia melambung. bila aku? kau kutuk aku bagai nk gila. ntah ape laaa yang pompuan tuu guna brainwash kau kan? sory brO kate2 aku kt FB tempoh hari ni. kau tak ingat ke aku yang tolong kau pancing dia malam tu? ingat tak? tapi ini yang aku dpt an. ta pe la. aku da ta nk kacau korg la.
aku cuma pesan satu je. jangan menyesal. aku lebih suka kau yang dulu. bila nasi da jadi bubur, jangan dtg carik aku brO. jangan plak kau menangis kelua air mata darah.

pssstt! sayang kau brO.

Wednesday, December 15, 2010 ♥
2010 tahun yang kejam ♥ 4:38 AM

hyeebloggie. aku lagi kan?
iye la dah aku ni tuan kau. mrepek ah kau mOn!! hehe
eh da nk abes pon 2010. yeh yeh. aku perkatakan tahun ni tahu yang agak kejam! huhh. sebab?
  • firstly:: pmr of coz.hehe. why aku kate kejam? hah. kne study study. ta bolee nk enjoy. nt terlebih sasaran jadi mak salah pulak.
  • secondly:: always risau pasal exm. haha.
  • thirdly:: tak dpt holiday jaoh2+lame2. sbb along kawenn. pastu exm exm exm.
  • forthly:: tak pergi kem! tahun ni. aku pergi kem sekali jer weyhh!! kejam sunggoh!! kali terakhir bulan 4. ha!
  • fifthly:: bolehh pulakk charger laptop akuu rosak bln 12 nneyyyy! suda laa tak jumpe mber. smuenye chat wc togetherr. aku? herm. membuta saje. cemburu actually. pastu aku ketinggalan information!! hehe! kejam kejam!
  • yang ke berapa? ha. keenam:: aku hairan duit aku cepat bebenor habes nye!
  • ketujuh:: ta dpt nk kje! mama tak kasi! kejam nyee tak bagi akuu buad duit!!
  • kelapan:: sering ditipu, oleh manusia yg mcm Fish.
  • kesembilan:: asek kne maki oleh org yang mcm najis.
  • lastly:: honestly dpt ***** yang mcm sengal. asek2 nak gado tak tentu pasal pastu hide something dr aku, bincang tak, ape tak, tahu tahu bnde tuu dah berlaku? bagi tahuu aku po tidakk, tahu2 dah pergi? untong laaa. buad lah ape2 tanpe aku kan kan kan. you don`t need me anymore. go to heaven lah kau. WTF. hah ye lah tuhh.welcome to facebook. banyak lah kau. bukak fb je aku feel mcm tuu. ntah knpe. mentang2 aku aku dah berzaaaaaman tak bukak fb.so mcm2 laa aku tak tahu. so means si ***** ni bole secret2 laa. hah. GTH lah.
hah yang last tuu, bkn balak aku okayy. balak aku baik je. *konon. hahaha.
so ituu je lahh yang aku dpt senarai hitamkan., 2010 so 10 je lah. haha. aku paaaaaaalig tak sukaa yg kelima da keempat!!! benci! hate you!

meet you+org baru ♥ 2:01 AM


oh my oh goshhh..
hye bloggie sygg. i miss youu! almost 2 weeks aku tak visit kau an an an. okayy laa aku bzy laa bloggie syg. bdk baru dpt abg ipar mcm ni laa. menyemak je lebeyh.. so abg azman. welcome to the family.
7 dec aku shopping with alynn. ha! FYI, aku shopping smpai demam wow. balek uma trus seram sejuk malam tuu jugakk demam. haha. tak prnah prnah aku mcm ni.

10 dec aku dpt abg ipar rite? oh my. hehehe. aku plakk amek kesempatan! hua hua. okayy 6 dec.i`m not single again. siod je. couple balekk dgn bdk tuu. muahaahaa. sekian lame nyee aku tunggu kau. heheeee. oh so 11 dec 2010 ronda2 jap kt TS. * teluk intan pon ade TS okayy. then aku kejot kan diaa. haiyoo. pkul 10 pon belum bangon. org da melantak mee rebus laa! pastu dia kate suh tunggu. hehe. aku bg mse 2 jam kOd. ha. pastuu dlm nk dkat pkul 11 dia dtgg.. ehe. dgn macho nye die berjalan. *gedik. yess. finally dpt jugakk meet my pendek. hee. taapiii.. tak sempat nk ckp apa2. sbb aku kna rushing blahh dr situuu! so nk elak kne kantoi dgn parents, dgn paksu, aku pon dgn mukaa sedih+++ blah dr situu.huaaa!! serba salah siOd. okay pendek. u comel saje. next time kitaa meet lg yea. hehehe.

buad muka laa dia neyy. heheheheee. sokey. tetap comel. muaaahahahahaha.
*huaa. terbongkar rahsia aku. stakat ni yg dah tahuu just alynn dgn apip jaa. ehehe!

Sunday, December 5, 2010 ♥
i`m in! ♥ 2:09 AM

yes yes. muka kuu suda tertepek di contest ituu. muahahaha. suka suki nk join. mne tahu nasib aku baekk an an an.haha. *pegi mimpi lah kau!
rmai gakk yg join kt fb. haha. tak ku sangka sangka.

vote here kacamata

Saturday, December 4, 2010 ♥
contest natural beauty ♥ 4:28 AM

alang2 dah on ni kan, nk masuk laa contest ni! hehe. da lame aku curik2 tgk kt blog org. heheh.nk join, tp jarang on. bila dah on. ni lh msa nya!



Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

so this is the one. saaye lah monmon yg geng slalu sebut ituu. no makeup. tak edit. ade bdk kate saye bdk senget bila tgk gmba ni. how dare youu!haha.lantak kauu laa. peduli ape aku. haha. haha. ntah ape yg natural sgt? bg aku tetap natural. muahaha.


k so. aku tag kn kt 5 org buddies. tak sure mreka akn join. hehe. tapi! saye yakin mreka akn join.
1. yana
2. nena
3. kak nurin
4.kak reen
5.kak zatie




Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon