<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Friday, April 29, 2011 ♥
baru aku tahu betapa ISTIMEWAnya kau. ♥ 9:14 AM

salamm. eh ekcelli aku nk sambung storyy aku seblum seblum ni. haha.
manusia tuu ken. ntah laa mmg tak reti bersyukur betul. okayy nk tahu sile bce post sebelum ni. mekasehh laaa kau puji aku kenn. JASAMU DIKENANG.okayy aku da bacaaaaaaaa something kt FB kau. mmg menyakitkan usus dan jejari aku. B*********R lah konon. aku fitnah mcm2 lhaa konon. sape yg B*********R skrg ni????? kau pindah BANDO kau lupe ktorg pastu bangga2 budak sana kwn SPE-SIAL dunia akhirat lhaa bagai. skrg ni smue da baca. so makna nye smue dah tahu kau sndri ckp cm gitu. so watcha sayyy?? dgn ktorg kau crite lain dgn kwn BARUU kau mesti kau crite lain kan? CERITA NAK GEMPAK JE adoi. aku pummm tak tahuu ler apee maksalah kau pompuannn. aku igt dha slesai laa lepas kau kate SALAH FAHAM tu kenn. dah tuu yg aku bce tuu ape lagii yg kau tak puas ati??? kau nk balas dendam? hha. harta kau tak de tinggal pum kt sni kannn. what the hell is your problem dude??!
SIAKK je. tadii smue mmg marahh gile dgn kau. jari aku pumm bole jadi the fast furious. 180km/jam aku taip. eceyh. nampak beno nipunye. sries, chat shj dah 4 org. status komen 2. dgn notificationnye lagii. haha. pecut aku. haha.
okayyy aku malas dahh nk taip. penad tahukk dgn prangai kau yg mcm SHIT ni.


















PSSSSTtt! tak main laa tikam blakang. tikam depan2 laaaaa.

Monday, April 25, 2011 ♥
draw-ing hari ini ^^ ♥ 4:14 AM

salam holaaa!
heeeee. suka suka sgt harii ineyhhh. okay about myyy draw-ing. competition is almostt near! haha. mggu depan 5/5/2011. yeah bedebO debO ghasenye. oh friendss whish me luck. tadi buadd latihan kali kedua. igtkn nk set time. sbb maybe timing dlm 3-4jam shj. ohohh. amit amit laaa. firsttime buad hari tuu 2 hari nk siapkan. T__T lame nye. yO le. kertas nye besau. yang buad 2 org. pastu nk kne teliti. bkn nye main tabO je mcm slalu buad seni tuu. haha. ton warna smue kne betul. klau takkk lain jadi nye. bunga pum nt da tak serupa bunga. haha. :) pastu nak lukis nye tadi wohoo. setengah jam. bkn senang woo. saiz, kedudukan kne amik kira. klau tidak smue jadi tak betul. mmg penad. sumpa penad buad bnde ni. tp kalau minat kau takkan rase smue tuu. hihi.
hehehe. layan gmbo je lhaa. tu pum aku curik2 bawak camera. dah laa hari isnin! nakal doo aku ni.



haha. dlm gamba mmg nmpak cantek ckgu pumm kate cantekk. tp tgk le depan2. besepahh!

belah kiri: first try.
belah kanan. second try. pada pendapat anda, yg mana lebih cantekk? hiiii.
fer me, belah kiri lebih cantek. (sebab dah siap) belah kanan kurang cantek (sebab belum siap). haha tak de laaa. belah kanan tuuu aku suka warnanye. ton warna lebih terang. thats all. belah kiri perfect. cumaaa warna tak terang. ton warna dah cantek. rumput pumm canteqq. haha. (puji diri sendiri doo)

Saturday, April 23, 2011 ♥
its all about him him him him. ♥ 9:01 AM

it all about yuk yuk yuk yuk
its all about mik mik mik mik.
okayy. about JB not johor bharu. its Justin Bieber yg korg korg admire bagai nk pengsan tu. konsert 21 april ken? knape die buad hari khamis mlm jumaat ye? org bace yassin yg lain buad konsert. cm rse tak hormat je. aku jumpa gmba ni dkat FB anti pavilion kids.

haha. okay. ni lhaa justin bieber yang diagung2kan sgt tuhh. jambu kan dia? haha. pastu pastu aku jumpaa PEMUJA JUSTIN BIEBERRR. haha. siapa author bnde ni? kite sekepala laa. nasiblah kau kalau org da ckp cm tuu. kite tak bole salah kan media semata2. kau tak mesra media org akan mengata, kau sombong org mengata. senang crite kau pegi mana2 org akan perhatikan. lagi2 tgh pemes mcm ni kenn. gerak geri kauu org amek kira okayy. sedar laa diri kau tuu SELEBRITI!!
aku bkn anti dgn JB. aku suke lagu dia. tapi aku tak de laa jadikan dia jantung hati ke, boyfie ke, rolemodel ke, nop nop nop. just minat gitu2 je. pastu bila ade peminat yang admireeeee sgt2 tu yg aku mule menyampahh. haha. bkn jelez okayy. taapii ntah laa. budaya luaa dibangga2 kan. aku rse tiket seribu ringget pum tak pe. tgk konsert je. lain laa kalau dpt menginap 2 hari 1 malam bersama JUSTIN BIEBER wahh. eh jangan. kne penyapu dgn selena gomez nt. banding kan budaya sendiri dgn budaya luaa. mana lagi laku? haha. jawab slow2 suda. kkdg JB ni. harap muke je kut. perangai dia ntah baik ke tidak. andddd whyy hanya perempuenss sahaja yg tergila2 si JB ni? sbb muke je lha!


top ranking aku buad kt FB. haha.aku dgr JB ni anti islam ye? ahaha.tak tahu tak tahu. no komenn~
haha. yang ni pulekk konsert kt malaysia. wahaa fans JB ni admire gila kot. soryy peminat JB. this is just my opinion. yelaa. tak smue org suke JB nihh.org dah suke tuu tak bole nk ckp ape la kan?? fitnah cm mane pumm die tetap pertahankan. org dah tak suke pum cm tuu jugek. so kne faham laa yekk. die hidup as a celebriti mmg byk GOSSSIP. cm kte yang girls2 ni laa. haha.

JAYBEE:: tengok sampai habis. much love!



sticky note DOMO pun bolehh~



PEEEEAAAACEEEE yaww!!

Wednesday, April 20, 2011 ♥
bikinn panas laa luu nihh ♥ 4:36 AM

salam salam! haha. hari ni aku puas!! keinginan nk lukis kt kertas besaauu tercapaii! haha.
ettcelli, ckgu amek aku dgn nazatul amira jd wakil skola tak silap, dlm competition melukis. kt skola convent. convent mana aku tak tahuu. MuOhOhOhO! excited dop. nk conteng2 atas kertas yang beeeesaaaa punye! haha.

okaayyy pasal title tuuuww. haha. ade lhaa makhluk ni, tak sedar diuntung kuut. hihii. BANGGA gilaaa dpt kawan baruu. BANGGA gilaa da pindah kt bandOO. BANGGA gilaaa satu skola dgn boyss. haha. seblum ni asekk satu skola dgn betinaa jeaa bosan lah ken? haha. pegi hell lha kau punye BANGGA! tuu bkn BANGGA! tu BANGLA! she says, ade je org yg dengki dgn dia? haha. spe je weyhh? cecite cecite. org tak waras je yg dengki dgn kau kOt? pastu ckp org buad crite pasal kau, fitnah pasal kau sne sni. kontroversi lah bagai haha!! what theeee fisshhh? tesedakk aku bace. spe buad crite pasal sape? kau tuu da laa pindah mmg sah lupe diri. pastu ckp balekk kt ktorg sombong lah bagai. kau online pumm kau bkn reti nk tego. nk harap ktorg je yg tego kau. nnt kang nmpak sgt ktorg ni terhegeh2 kt kau. tp kau buad bodo. nmpak sgt ktorg ni SS ken ken??? kau tak nak tego aku pum, org lain tegO lah. aku tahuu dgn aku mesti kau tak brani nk bersuara. haha. kalau takk meyh gusti. ceyh.. konon ade org terase lha? siapa siapa siapa? nak tahu jugekk? bole laa aku share crite aku ni dgn budak tuu! aku tahuu die pun tak suke kau jugek. haha.

sejak masuk 2011 ni, aku tak pernah muram pergi sekolah, muka macam tak ade mood, muka nak mintak penyepak, muka macam bangun tidur and yg dulu-dulu pernah aku buat semuanya dah tak ade dalam hidup ak sekrang . sekarang pergi sekolah, senyum, ketawa sana sini, gurau-gurau dengan kawan dekat sekolah . kadang-kadang dengan cikgu pun aku dgn kawan-2 aku bergurau dengan cikgu yg masuk kelas ktorg . mmg sporting if cikgu yg boleh buat gurau ney . tak ade lah masuk-2 jea nak marah-2 kan Heeee . now kwan yang sekarang lhaa tempat aku luahkan semua perasaan akuu . dorg hidup aku, teman aku, buat hati aku and everythings sepcial for me

ayat dia. haha. yana kate sampai bilaa je tuuu. haha. tak tahu le teman. kite tgok aje le. oke finee. aku tak kesahh kalau kau nk UPkan bdk2 bandO tu. aku tak kesahh kau nk memBANGGA dgn bebudak tuu. pegi lantak laa kau kt sne. tp tak payah laa nk banding2kan dgn ktorg kt sni. knon duluu masuk kelas asek nk marah2 je. sape suroh kau marah2???! kau dtg2 pum dgn muke mintak tapak kaki. pastu skrg ni baru kau ungkit, baru kau tak puahh hatii smue bnde kt ktorg kann?? apsal dari dluu kau tak nak ckp je kau tak puahh hatii? duluu kau jugek yg ckp kau bad mood sbb hal family. so skrg ni apsal ktorg yg kne??? mmg shidd ah kau punye ayat ken. ni baru kt blogg, aku tak tahuu le ape lg yg kau crite kt kgkwn baruuu kau tuu. kalauuu laa en ade diantara kgkwn baruuu budekk ni yg bace entry aku ni,cuba kau piker balekk. kau kenal die brape lame nk dibandingkan dgn ktorg?? more than 4 years. ade yg kenal die sejak taski lagi. same2 blaja, same skolah, same kelas. kau kenal budak ni brape lama? tak smpai setahun pONG! tapi bangga nye mcm da kenal seribu tahun. haha. kwn baruu kau tmpat luahkan perasaan, tmpt nk happy2. aih maklum lahh. BestFriend until Kiamat katekan. tapi kwn lama kau yang da kwn berabad ni tmpat apa??? tmpat sampahh? wakk luuu. mmg nak aje ungkit. aku paling tak suke ungkit2 ni.
haha. dah laa budak "baruu". penad kOt layan attitude kau yg KREATIF sgt nih. krimsalam kt BFuK kau tu ye. haha.





PEEAACCEEE!!

Saturday, April 16, 2011 ♥
bile MR.T buad hal. ♥ 9:54 AM



wahaa! ergh arghh! dush dush. laptp ni mmg buad aku marah jeee! ie! siak. aku rse die asek batok2 demam selsema sejak charger aku rosak. ha. ie! mmg bangkai la. aku da rse nk hempas2 je tetikaaass kt tgn. okay la moh le kau tunjok ape maksaleh nye.

okay. let start with this. tekan utk penjelasan
bulatan kuning garis putus2 yang besO tu; windows media player 11 aku tak bole dimainkan. wahaaa!! even aku tekan finish (bulatan hijau kecikk) baaanyak kali pungg die akn kluO balek. aishh! pening teman nk memikao nye. abes lagu aku tak bole nk PLAY. bole pumm gune VideoLan je. tp tak bole reapet automatic. T_T
second. bulatan merah yg kecik dibawah itu. hahaa! itu pung hilang! siakk. mmg laa bnde tuu just kehendak je. bukan keperluan pum. tp aku risau laa bnde2 cenggini da hilang. besok lusa aku tak tahuu le ape yg hilang.
lagi satu. korg mesti tak prasan punye. background desktop aku. kosong je kan? itu bkn sepatut nye. ekcelli ade gmba USOPBOOK. haha. tp semenjak MR.T asek meragam je, pastu nk bukak windows pumm da susah. tahu2 bile bukak smue bnde ni da hilang. folio aku pum hilang!! warghh! kali keempat aku buad da separuh siap hilang lagihhh! erghh. ape maksalah kau ni?!

lagi satu!! nampak ituu terpampang bulatt besOOO gitu. ha. hilang jugak. teman tak tahu lee nk buad cm mane lagi. teman ni bute IT sikit. tak tahu sgt le selok belok laptop ni. walau pun laptop ni teman punye. tp bile da cenggini mahu pengsan teman. T_T.


help! SOS.SOS.SOS.SOS.SOS

Friday, April 15, 2011 ♥
latihan kenaikan pangkat X__X ♥ 11:01 PM

salam~ wohooo. yesterday (jumaat) ade latihan kenaikan pangkat. LATIHAN jeeaahh.
mmg best dannn... saked nye bahu akuuuu. nk pegi pangkat sarjan rase nye. pergh. buad kawad, dan arahan sendiri. haha. mmg buad ekot kepala sendiri je laa. berteraborrr. pastu latihan tali temali. haha. hanco kot. org suh buad lain aku buad lain. bile tanye kegunaan, lagi lah. ntah hape hape aku jawab, hanco weh hanco! pahtu ujian kecergasan. haha. yang ni paling aku tak gerenti aku bole lepas. lagi2 bab lari 8 pusingan means 16 round lah. haha. tak jaoh pumm. tp bagai nk pitam aku. round ke 6 mate aku da samar2 je. =__= aih maklum lah da 3 minggu kot tak kawad. penternakan lemak pun da mula. hehe.
okayyy! catatan masa aku lari 12 minit 53 saat. hah! 53 saat. hatuuii. jadilah. kire lulus gak. tak bole lebih 17 or 16 minit kowt. klau lebih 17, kire failed. T_T wahaa. then kak yati and kak atie crite laa pengalaman dorg, bla bla bla. pergh. menyeramkan jugekk. aku dgn wawa da pandang2. bole tak cukop aerlior aku nk telan. bole jadi tak nak aku pergi. ahha. haduii. kedua dua cekk aku da bagi tips2 nk jd cemerlang kt sana! haha yeahh! pastu ujian kerohanian kne hafal doa, 2 surah beserta maksud beserta doa, dan ade byk lagiii. wahaa ekot kan kertas yg kne hafal tu, bole muat satu folio. T_T nk nangis aku dgr. maakkk byk nye. aku ni da laa pelupaa. mmg tak ahh nk igt smue tuu. pasal tali pum aku tak bole igt. haishh ntah laa. tawakkal je laa.
if aku usaha i deserve to grab it. next year tak tahuu le sape yg layak bwak. aku? huhh. latihan ni punn aku da tecungap cungap. nk jadi leader ni kne pndai ngaja squad, kne cekap. aku ni SLOW laa! haha. oke stop la. ta nak ckp lagi.

amalkan D.U.I.T. Doa Usaha Ikhtiar Tawakal.

Monday, April 11, 2011 ♥
because of the various reason ♥ 1:42 AM



wahaa! da lame tak buad ayat tu. last buad bila yeh?? ouh! time UPSR. haha. aku igt lg ckgu latih buad writing
"i choose ....... because of the various reason. the first reason..."
hahaha! klaka la! *ehem. okay. entry kali ni. same jugak. okeyh! knpe ye aku tuka template blog jd classic template? tak ke classic template tuu menyusahkan? oh.
this is my answer.
i choose classic template because of the various reason. the first reason is classic template membosan kan rite? sebab tak bole nk tmbah widget widget yg comel lote lagi lawa berseri2 ditambah pulak yg ade effect gerak2 laa bagai. haha. bagi aku, ye mmg bnde tuu canteq, aku punn teringin jugakk. tp disebabkan aku nk mcm tu, mcm ni lah aku smpai pening lalat ngadap laptop ni. haha.
second reason is, i`m RATU OF M! haha. you know what is M? malas lah. aku malaaaassss nk tmbah2 nk ubah2 nk tuka2 widget atau acsessories kt blog. hah. lagi2 kt "edit HTML" muahahaha. nk mencaghik bnde tuu onebyone. ohoh. lame2 aku pndang org pumm penuh dgn alphabet jee mate aku.
third reason is, pade mata aku, kalau blog aku ade widget2 ni rase SEMAK! tahu semak??! ade lalang, ade rumput, ade haiwan2 peliharaan yg tak diundang? tahu? ha cm tu laa betapa SEMAK nye mate aku memandang.
okayy next! haha. ade lagihhh. jgn igt tak de. bnde yg same jugek. kali ni pasal pesbuk. haha. slalu nye aku on fb tapi tak 'on the line'. faham dak? begini ler.

ha. sebab ape? okay moh kite cite. i choose to 'off the line' eventhought i on, because of the various reason. the first reason is, like this!

soklan bodoh aku pnah dgr. kau bute ke? dah terpampang name aku tuu. kome gheti bace ke dok? tak gheti? amboi. idok ler teman tahuuu. kesian. yg gmba atas tuw. reason paling berkesan aku guna. hahaa! sengal je ayad. ade ke ptut kenal tidak ape tidak tetibe mntak nombo aku? huhh. like i noe you? sesuke nk mntak nombo org. haha
okay okay! thats all! aku penad membebel tahukkk!
moral of the story. kisah kedua: kkdg aku terpakse menyombong dgn org cm ni. =__=


click to enlarge ye. haha! sure korg gelak besauu punye. aku jumpe kt pesbukk.. sape yeh? lupe. hee~ PEAACEE!

Sunday, April 10, 2011 ♥
kau pergi~ ♥ 12:41 AM

salam. ucap takziah kpd arwah MUHAMMAD AMRI AHMAD KAMIL dlm nahas kemalangan pada 8 april 2011. iaitu hari jumaat. dgr crite arwah excident slepas balek dr solat jumaat otw nk pegi tok muda dgn afew friends. dgr info lagi, ade lori buad U-turn kt simpang tok muda tu. then aku tak tahu ape crite. tgk dlm gmba tuu teruk sgt (petikan sinar harian). moto arwah (mungkin) kt bwah lori tuu tgk cm da tinggal rangka. so means excident tuu teruk la. ayah ckp, arwah meninggal kt situ jugak. uish. mul2 dgr ayah crite aku tak tahu sape. anak pkcik kamil kate nye. sape pulak? jumaat mlm tuu yana hantar msg.

"salam. ayie dah tinggalkan kite smue. sedekahkan al-fatihah"

oh? siape ayie? setahu aku ayie yg aku kenal cume zafri aka abg kpd apip. tak mungkin? ayah msti ckp ayie anak pak itam. siape pulak????? bsok nye hari sabtu aku bukak fb mostly status mmber aku ucap takziah kt ayie. wahhhh siape pulakk ayie niyhh??! spy punye spy tgk blog yana and blog nena. eleh. amri rupenye. sumpa aku rase aku jee yg ketinggalan time tu. =__= mane tak nye. dorg ckp ayie ayie. mne la aku tahuu dorg pggil arwah tu ayie. adehh. next time ckp full name ye. oke back to the story. rse sedih laa dgr crite arwah meninggal kt tempat tu, then mse balek dr solat jumaat pulak tu. nasib laa arwah sempat solat jumaat. ya allah. mudah mudah roh nye tenang sbb perginye arwah pd hari jumaat.

click utk penjelasan. tu ape yg dorg ckp la.

ni dorg amek gmba dr sinar harian. tgk laa moto nye. sayu je tgk.

sumber: kak aqiela (kakak kpd arwah)

oke ni lah arwah ayie yg dorg mention dan aku tak paham tu. *slow laa aku ni.

ye. aku tahu. mmg agk lmbat aku nk buad post psal arwah. sries ly, aku mmg tak rapat dgn die. tak prnah rapat pun. arwah pun ntah kenal aku ke tidak. aku kenal die gitu2 je. tp tak salah aku nk tumpang sedih jugak ananananan! suke tak suke, kne trime. kite takde kuase nk ubah smue tu. dgn cara cm mane pun die pergi kne trime.

tp satu bnde kau heran. knape ye bile org tuu dah tak de baru laa kite yg hidup ni bagai nk gila mintak maap. bkn laa aku nk pertikai kn smue bnde ni. tp knpe bile org tu dha tak de baru nk mintak maap, nk sedih bile die dah tak de? time die tgh hidop sehad walafiat kt dunie ni dimaki dikutok. aku bkn ckp psal arwah. aku tak tahu pung kesah si arwah ni. aku bkn laa nk persoalkan sejarah org yg dah tak de ni. mmg tak de kaitan dgn sesiape pun. yg hidup msti akn mati. terpulang pd allah nk tarik kite bile2 mase je.
jadi di sni saye nk tekan kan ye! ^^ tak perlu laa bile org tuu dha tak de baru nk terhegeh2 mntak maap. time die tgh ade kt dunia ni apesalah nye kau mntak maap puas2 seblum die tak de? kang die kne tarik dpan mate kau baru kau nyesal. nanges berganti ganti kau nnti.

click to enlarge yea. PEEAACEEEE!
al-fatihah utk arwah ayie. kau tahu die baik (kot) even aku langsung tak rapat dgn die. pemergian die aku dpt rase. moge die dikalangan org2 yg baik di atas sane. amin~

Thursday, April 7, 2011 ♥
tanggal 6 april 2011 ♥ 4:42 AM


salam plus 1 malaysia! hehe.
eceyh* berangan cm buad fomasi. semalam (6 april 2011) sambut bezday raihan aka RAI! haha. ekcelli bezday dia 5 april . kelmarinnye. heh. so hari rabu ade koko rite? alang kepalang tuu. balek lmbat laa nk mandikan bdk ni dgn tepung jagung. haha. Anis punye keje la ni. bole pulak tgh syiok2 amek hadiah anis baleng tepung kt rai. haha. naseb aku da standby camera(curik2 bawak doe) tanpa pengetahuan ayah. muahahaha! jahad kan aku. fuhh.
ehh eh. lupa lupa

ALLAH SELAMATKAN KAMUU
ALLAH SELAMATKAN KAMUU

ALLAH SELAMATKAN adeq RAIHAN!

ALLAH SELAMATKAN KAMUU!

yeah. kso layan jew lew gmbow niew. haha.


kawad dalaman! krs johan! haha. yeah yeah! dpt hadiah dari DOREMON THE FUTURE!

haha. mule mule kau suke laa kan rai? haha.




alololoohh. kesian nye dia.



dgn aku aku skali kne. huiii! teruk nye!




kne buli ckuop2 laa kau hari ni!


dua cekk kesayangan saye. PW1 PW2. kikiki. and also our ratu of G.
kso aku ade gmba peveret. the most comel the most kesian.
*


*


*


*



doodooo~

Labels:


Saturday, April 2, 2011 ♥
renduw T__T ♥ 10:00 AM

oh my oh god. ya allah! knpe ni!

hari hari asek pker psal die. uish! stop la mon! org da tak suke kau! tp knpe ye??!aku tak paham kod. aku suka spy profile die kt fb. pastu tgk wall post die start drpd aku relationship dgn die tu. haha. jaoh ke bawah derr.tp sries laa. ade wall post yg aku bg kt die dah delete. T__T. tak pe. aku bace lg. huh. mmg senyum sorg2 je la aku. bile bace tu, "IMISSALOT!!!" aku rse nk jerit kt die je! bg die paham sikit. ish! tetibe je aku rse mcm ni. tak tahu la knpe! ie! stop la!

but i wonder. siapa pengganti aku ye? aku spy profile kau, gmba kau smue aku spy. haha. suke tak suke tak. please. aku buad mcm ni sbb aku desperate rindu gile kt kau. aku spy gmba kau. ade yg aku curiga. haha. i noe. tak de hak aku nk ckp smue ni. tp klau kau kt tmpat aku tahu la cm mne. betapa terdesak nye kau! aku ni pompuan. so aktivitiss aku agk terbatas. klau kau laki kt tmpat aku tak tahu laa cm mne. sanggup kau dtg naek moto. atau kau akan buad keje gila? huh. hatuii, knpe laa aku mcm ni. okay makin lame aku spy profile kau sikit2 aku dpt clue. haha. bole jd mcm2 si dia tu adk angkat kau, atau pet gf kau, atau gf kau merangkap pet sister kau. huh. yembO lah. oh my pleaseee lah bg aku respon!
*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*



*



*



*
ʞǝpuǝd AKA ʞɐzɐɹ ןnpqɐ ızıɯɹɐʇ pɐɯɥɐ

tabah kan laa hati ini! sesungguh nye ini satu dugaan! wah~



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon