<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Wednesday, April 20, 2011 ♥
bikinn panas laa luu nihh ♥ 4:36 AM

salam salam! haha. hari ni aku puas!! keinginan nk lukis kt kertas besaauu tercapaii! haha.
ettcelli, ckgu amek aku dgn nazatul amira jd wakil skola tak silap, dlm competition melukis. kt skola convent. convent mana aku tak tahuu. MuOhOhOhO! excited dop. nk conteng2 atas kertas yang beeeesaaaa punye! haha.

okaayyy pasal title tuuuww. haha. ade lhaa makhluk ni, tak sedar diuntung kuut. hihii. BANGGA gilaaa dpt kawan baruu. BANGGA gilaa da pindah kt bandOO. BANGGA gilaaa satu skola dgn boyss. haha. seblum ni asekk satu skola dgn betinaa jeaa bosan lah ken? haha. pegi hell lha kau punye BANGGA! tuu bkn BANGGA! tu BANGLA! she says, ade je org yg dengki dgn dia? haha. spe je weyhh? cecite cecite. org tak waras je yg dengki dgn kau kOt? pastu ckp org buad crite pasal kau, fitnah pasal kau sne sni. kontroversi lah bagai haha!! what theeee fisshhh? tesedakk aku bace. spe buad crite pasal sape? kau tuu da laa pindah mmg sah lupe diri. pastu ckp balekk kt ktorg sombong lah bagai. kau online pumm kau bkn reti nk tego. nk harap ktorg je yg tego kau. nnt kang nmpak sgt ktorg ni terhegeh2 kt kau. tp kau buad bodo. nmpak sgt ktorg ni SS ken ken??? kau tak nak tego aku pum, org lain tegO lah. aku tahuu dgn aku mesti kau tak brani nk bersuara. haha. kalau takk meyh gusti. ceyh.. konon ade org terase lha? siapa siapa siapa? nak tahu jugekk? bole laa aku share crite aku ni dgn budak tuu! aku tahuu die pun tak suke kau jugek. haha.

sejak masuk 2011 ni, aku tak pernah muram pergi sekolah, muka macam tak ade mood, muka nak mintak penyepak, muka macam bangun tidur and yg dulu-dulu pernah aku buat semuanya dah tak ade dalam hidup ak sekrang . sekarang pergi sekolah, senyum, ketawa sana sini, gurau-gurau dengan kawan dekat sekolah . kadang-kadang dengan cikgu pun aku dgn kawan-2 aku bergurau dengan cikgu yg masuk kelas ktorg . mmg sporting if cikgu yg boleh buat gurau ney . tak ade lah masuk-2 jea nak marah-2 kan Heeee . now kwan yang sekarang lhaa tempat aku luahkan semua perasaan akuu . dorg hidup aku, teman aku, buat hati aku and everythings sepcial for me

ayat dia. haha. yana kate sampai bilaa je tuuu. haha. tak tahu le teman. kite tgok aje le. oke finee. aku tak kesahh kalau kau nk UPkan bdk2 bandO tu. aku tak kesahh kau nk memBANGGA dgn bebudak tuu. pegi lantak laa kau kt sne. tp tak payah laa nk banding2kan dgn ktorg kt sni. knon duluu masuk kelas asek nk marah2 je. sape suroh kau marah2???! kau dtg2 pum dgn muke mintak tapak kaki. pastu skrg ni baru kau ungkit, baru kau tak puahh hatii smue bnde kt ktorg kann?? apsal dari dluu kau tak nak ckp je kau tak puahh hatii? duluu kau jugek yg ckp kau bad mood sbb hal family. so skrg ni apsal ktorg yg kne??? mmg shidd ah kau punye ayat ken. ni baru kt blogg, aku tak tahuu le ape lg yg kau crite kt kgkwn baruuu kau tuu. kalauuu laa en ade diantara kgkwn baruuu budekk ni yg bace entry aku ni,cuba kau piker balekk. kau kenal die brape lame nk dibandingkan dgn ktorg?? more than 4 years. ade yg kenal die sejak taski lagi. same2 blaja, same skolah, same kelas. kau kenal budak ni brape lama? tak smpai setahun pONG! tapi bangga nye mcm da kenal seribu tahun. haha. kwn baruu kau tmpat luahkan perasaan, tmpt nk happy2. aih maklum lahh. BestFriend until Kiamat katekan. tapi kwn lama kau yang da kwn berabad ni tmpat apa??? tmpat sampahh? wakk luuu. mmg nak aje ungkit. aku paling tak suke ungkit2 ni.
haha. dah laa budak "baruu". penad kOt layan attitude kau yg KREATIF sgt nih. krimsalam kt BFuK kau tu ye. haha.





PEEAACCEEE!!



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon