<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Saturday, July 24, 2010 ♥
orang tengah yang malang -___- ♥ 9:08 AM

salam~
hati ku tgh menderita+kecewa+ geram+marah+++

anda anda anda anda anda dan anda smue bayang kan yea. anda telah menjayakan something yang buat anda happy. tp happy itu untuk sementara. sbb selepas itu perkara itu telah membuat anda marah. lagi lagi. anda telah menjayakan "pembinaan masjid". lepas tu "masjid" tu byk masalah. sbb penghuni nya salah guna kan apa yang anda telah bina. bermacam masalah. bile 1 bnde selesai, dtg lg 1 masalah.

saket ati takk? so do i. aku pon ta tawu ape aku ngarut kt atas tuw. hahaa. hari ni aku g seremban. sepupu sepapat mama kawen. then g nilai. survey brg2 for angagement along. mcm biase penad. jalan dan jalan dan jalan. smpai kan brpe kali tido aku kt dlm kreta.


balek on fb. tgh tgh mlm cmni, 12.10 am kot ade je masalah. ish. ikot kan aku mls nk layan. tapi..... bnde ni ade kaitan dgn aku jugak. mamat tuw mmg )@(#$)(()!*@^#). ngeeee~ da kapel dgn org lain nk carik penyakit dgn aku. aku ade hutang dgn kau ke?? i dont think so. carry on je laaa kutip hutang kt awek kau tu. hahaha. dua dua tak sedar diri. uops. jgn makan cili. makan lada. biar membara bara hati kau. nak dimarah tak bole. aku tahan je. nak ditegur tunggu mase. aku tahan lagi.. nak dimaki kne bertempat. aku tahan lagii..! saba je laa Mon oiy. allah syg kat kau nnt. and for "YOUUU". teruskan dgn aduan rakyat kau. karam singh walia sedia menunggu aduan khas dari kau sorg je weyh.
semue bnde kau nk crite kt die. dan smue bnde die nk crite kt kau. perlu ke? privacy org kau nk jage sgt knpe??? teringin nk jd bodyguard aku yg sentiasa follow mane tuan puteri pergi kahh? haiyo. dasyat nye kau. haha. aku ade life baru. with someone else. then? whats the problem with youuuu??? aku ta susah kn kau. haha. ta pyh nk blagak la. mmg due due ta sedar diri. kalau tak sebab aku mule kan smue ni takkn dpt nye mate bertentang mate. gedik+ menyampah sungguh. ade jugakk ye org mcm tuw kt dunia yang indah ni? aih maklum la. atmosfera semakin menipis. so manusia pon jd tunggang langgang. tp sebalik nye manusia laa penyebab atmosfera menipis kan kan kan. ckgu geo aku kate atmosfera da bocor sebesar benua afrika????? fakta atau mitos?

haha. ape prasaan youu all bile aku sebarkan privacy dan maruah korg kt internet dan tv dan skolah skolah yg lain????? malu+marah bukan? so do i!! bila kau terkena, so kau tawu laa cm mane aku rse. haha. aku boring boring boring dgn smue ni. bila nk abes??????? exm lg brpe hari je. sebulan mybe. trial time puase plakk tuh. tension tension..

so for awak, awak jgn nk bangge diri yeh. and dont try to be childish. tak cukup cukup lg ke kau da prnah jd budak kcik yg suke mengadu tak sudahh? i`m tired la. masak dgn prangai kau dan juga pragai diaaaaaa yg "baik hati". due due muke baik. tapii..... ehem. shhhh.


pssstt....! if you mad at me bcoz of all my words, do i care???? its my blog. so i can do whatever i want to do. whats your problem??



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon