<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Monday, August 23, 2010 ♥
aku dah lame maafkan kau ♥ 10:58 PM



salam salam!
eh eh. hari ni kan, abes sgale trial!! hoho. td paper last sivik. hoh. asek pker nk tdo je. why haaa. time ta exm bole lg main2 gelak2. time exm da mule je tido..tido..tido..

pastu kan. td aku ta taw laa ape cherr sbenarnye. da slesai ke belum. hehh. ade surat, berpesan kat aku yg mengatakan::
suke ati kau lahh nk ckp ape kt blog. smue org yg buad kau marah kau nk burok2 kn kt blog.

heyyyyy~ suda brpe kali aku pesan? MY BLOG MY BLOG MY BLOG. andd i tak sebut name youu pun kan. or nama org lain. whats the problem hahh? org lain ta terase puuun. youu je lebih2 knpe derr. haha. if i kutok2, i burokk2 kan youu punnn, i ta prnah mention nama youu pun kann kt sini. ade ke?? tunjuk skit. ape yg i ckp smue btul whhaat! realiti kan kan kan. bkn nye i fitnahh youu okayy~ and, if youu ckp BI ckp btul2 laa. sumpah smue org ta pham ape yg youuu ckp laa sygg! youu putarr belit kan ayt laa. *gedik plakk* haish.and again buad dosa lg bulan puase ni~ hohhh.
yg ta leyh blahhh. heh. ade jugakk org memuja diaa.. haha. hairan aku~ pastu?? tergoda da ke?? hehhh. SI DIA kesayangan kau tuu nak campak mana???? campak lombong?? sanggup ke die?? haha! ksian.. ksian.. FYI. i`m forgive youu. da lame aku forgive kau. da lame ktorg smue forgive kau. tp kau, menguji kesabaran ktorg. spe yg tak tahan. mulot kau je ckp jnji nk brubah. hati kau tak tentu lg. kau kate kau mmg spesis begitu. sbb kau cm tuu laa ktorg bertindak!! tak tahan faham. kalau ktorg tak layan kau skjap kau da nk jelez2 cm ktorg ni balakk kau je kan? bru tak lyan skit da nk tacing2. amende nye ni weyy. kau da grown up laa. pasal bnde kcik kau nk amek ati. abes kau tacing, kau tengking2 org igt org ta amek ati ke.. igt org suke ke..kau ta pyah nk guna ego kau laa~ mengalah kan lelaki tawu tak. aku ta tawu laaa cm mane agk nye bile kau dgn si.. AFIQ NAUFAL tu. (aku mula hilang sabar) heyyy~ mara ke??dgn ex kau dulu pon kau nk komplen die tuu tak handsome. honestly laa aku nk tnye. are you the most pretiest among us?? dpt balak skit pnye baik. tp kau tak hargai lgsung. skrg trime laa dpt balakk suke menipu. haha. kau sndri yg ckp. BE HONEST. so aku da honest laa ni. tp kau plakkk yg sound aku balek. hehhh. i don`t know what youu really want! smue da ckup sabar dgn kau. prangai kau yg tak sudah tu. bile nk ending? kau mntakk maaf kt smue org. smue maaf kn kau. tp ta tawu laa bile attitude kau nk ade penghujung nye. ye mmg manusia ade buat silap. tp aku tgk kau punye ni bkn silap. bkn kesalahan. tp kau sengaja buat. atau lebih jelas kau nk perhatian. suda laa. dont be like a childish laa.. smue da penad dgn kau. kalau kau btul2 brubah. bukti kan. ktorg sntiase bg kau peluang. tp kau ta nmpak peluang tuu dan kau ta guna peluang tu. guna otak skit. aku bkn nk memburukan kau kt sni. tp kau tu melampau. spe saje laa yg tahan dgn kau. kalau aku jd mak bapak kau pon aku tak tahan. tp kalau kau tuu ank aku ape aku bole buat. ank amanah allah.
*
so.. kau nk terasa lg ke?? suke ati kau laa daun keledek. i never mention your name here. klau pasal balak kau tu. No komen :) aku msih ta bole lupe dan susa nk trime psal peristiwa 9/7/2010 tu. tp aku msih hormat kau sbgai kwn aku lg. then aku trpkse trime hakikat smue tu.

kalau kau ade p/s kt aku. aku pun ade laa beb: perbaiki BI kau. jgn laa buat aku gelak2 bile bace BI kau. makesure nk speaking skali pon berpandukan kamus. biar smue org faham.

wakakakakakaaa~
daaaa!




Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon