<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Saturday, August 21, 2010 ♥
karangan jenis sambungan cerita :D ♥ 8:35 AM


baca smpai habis yeaa.


oh mauu crite lg.
pasal yang post post aku yg lpas2 tu laa. ade org teghase ghupenye.. tingkayu daun keladi krane sudi membace blog aku :D hahaha. da agak dahhh. sory laa brok. hahaha. bru kau tawuu feeling aku cm mane!! haha. rase kann! think about it. kt siape patut aku lepas? ckp skit. tak patut aku ckp mcm ni kt blog? sbb smue org bce? kenape? malu ke aku crite attitude kau cm tu? malu ckp la (^_-) heyy youuu. listen here: this is my blog. my space. my side. my beloved second boyfriend. my screamo! so i can do whatever i want to laa! eyhhh kire bagos laa aku ta sebut name. nakk kee aku sebut name???? nak ke aku ckp terang terang kt sni???? no need lah kan? tacing+mengamuk+kecoh+ riuh+ gaduh++++ takk sudah nnt. lagi laa serabut. aku bkn nk carik gado ye kt sni. igt ni!! bkn nk carik gado. ni luahan aku. kt spe lg aku nk luah? bole prcaye ke mulut org? kang ade unsur tokok tmbah. lg aku menyirap. baek buad kt sni lg laa original hand. hahh! FYI, aku buat smue ni bkn sje2 nk saket kn hati kau. sje2 nk buat kau marah. tp pker laa. aku ade prasaan jugakk. honest ly aku ckp, prasaan kau cm tisu la. cm tisu basah tawu? da nk hancur tawu? haa cm tu la. tisu lebih ba ik. so prasaan aku cm batu la? simen la? logam la? aku manusia laa!
aku cukup masak dgn attitude kau. andd again i keep saying the same person. aku malas laa nk maki hamun kau. kau bkn org lain dlm hidup aku. tp jgn laa nk perasan+bangge diri+selfish! tak cukup ke org sekeliling yg hargai kau? yang asek kne jaga hati kau???!! hati org kau ta nk jage. merdu sgt laa suare kau? berckp dgn org dpan kau pon kau nk jerit. barang kau hilang kau salah kn org lain! kau punye pasal kau salah kn org lain! kau betul sgt la? sudah kah anda mendapat gmbaran siapakah dia? oh tingkayu~ :) ehh brok! aku promote kau okayy. aku bg kau famous+popular+meletup letup gitu. appreciate skit. ha. aku bkn nk kritik psal kecantikan kau dr atas smpai bwah. aku tawu aku pon same je mcm kau. tp.. aku ta pham laa. kau suka "cover" kan. everything la. bangge ye dpt future husband cm tu? haha. smpai skrg aku ta bole lupa! aku takkan lupe peristiwa hari jumaat 9/7/2010 tuu! backstabber!skali 2 kau rembat dlm 1 masa! haha. hebad. budak hot pon ta mcm tu. bila nk bertunang? ta sabar ni. aku simpati kot dgn kau. haha. da tawu die cm mane? nasib laa kau. mujurlaa aku tidak bersama "SI DIA" yg kau puja habis habisan tu. aman dunia. oh oh! aku da bace! hahahaha. buad lawak laa kau. lawak terbaik. tip top. aku buad post psal tu kau pon buat jugakkk. hadehh. nk backup diri er? spe kuat tcing skrg? kau pnah sabar ke? spe yg slalu sabar? ckp skit. spe saje yg slalu sabar dgn attitude kau? jgn smpai aku jd mcm eisha buat kt kau la!! nak ke! konon kau buat muke cm tu org bole cared pasal kau la? ta de sorg pon tergoda laa. kau pernah mengalah ke?? 1 more gmba kalau selagi tak puteh tak boleh. aku cadang kan lain kali kau keluar kau pkai laaa cat kapur tuw. berseri seri muke kau. ha. lpas ni kau tulis ape plakk kt status facebook kau? bile ade masalah bg msg kt smue org:: "apa salah aku?" mula lahh merendah diri. haha. cm mntak simpati je -_- heyy yg kau nk meraung2 ni knpe ha? aku rlex je? gelabah~ huwahhh. aku bru bce wall post fb kau. i like~ heyhhhh. gelak guling2 aku bce.





bzy sgt dgn boyfriend baru. haha. i didn`t ask youu to think about me all the time???? ahaaa. hehh. kalau kau melayu tulen ckp melayu sudaa laa. BI kt kelas pon tak lepas. eja pon jd ta betol. ni kalau pn norsila nmpak ni.. haha. habes kau. ish.. ish.. kau ckp cm mne pon ckp laaa.. kau nk bnuh diri ke? buat keje bodoh laa kau! bila da gado, nak berbaik. bile da baik. kau suh aku mule dulu. hahaha. aku berckp dgn kau 2 kali ganda lebih bagus aku berckp dgn kucing. kucing lg comel. kiut miut gitu. nak ke aku sebut name? ta pyh la kannn~ hehh. pasni jgn nk marah aku tak tentu pasal. remember this. my blog fham. hahaha. aku nk tiru lah jugakk ayat kau yg kau tiru aku tu.

mgkin bile thap ksbran aku daah abis aku akn luahkan pade korg sume .
wakakaka.
byee~





Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon