<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Monday, December 27, 2010 ♥
sorry bro ;( ♥ 11:28 PM

hye bloggie.
hari ni rumah aku kembali sunyi mcm duluu. kalau takk si dua ekor brok tuu ade kt umah riuh sikit. diorg dah balek~ huaa. sedih sedih. ta de sape nk teman kan akuu~
mood: kecewa plus kecik ati plus sedih
sejak hari tu kan, kau lain sangat,. ya aku tahu kau happy sbb kau ade buah hati. dan aku tak jelez. tapi aku kecik hati ah brO. sebab kau mcm sisih kan aku sejak kau ade buah hati kau tuu. knape brO? smpai kau blok aku kt FB. sory ah if kata2 aku tuu buad kau terasa,. tp aku da tawar ati sgt. you`ve changed a lot sejak kau rapat dgn dia. aku syg kau brO. sbb aku syg kau laa aku tak nk pompuan tuu jd buah hati kau. sbb aku dpt rase kan akibat nye nnt kau terseksa sbb pompuan tu.
korang 2 ekor brOk ni je laa satu2 nye *****N aku paaaaling rapat. kau nk kate aku jelez? sumpa aku tak jelez. aku tak kesah kau nk kwn dgn dia. aku tak kesah kau nk carik buah hati. even kau bukannye balak aku pon. buad ape aku nk jelez?tapi sejak kau nekad nk jadikan dia buah hati kau tu, kau sisih kan aku brO. sejak kau suka kat dia, kau puji dia melambung. bila aku? kau kutuk aku bagai nk gila. ntah ape laaa yang pompuan tuu guna brainwash kau kan? sory brO kate2 aku kt FB tempoh hari ni. kau tak ingat ke aku yang tolong kau pancing dia malam tu? ingat tak? tapi ini yang aku dpt an. ta pe la. aku da ta nk kacau korg la.
aku cuma pesan satu je. jangan menyesal. aku lebih suka kau yang dulu. bila nasi da jadi bubur, jangan dtg carik aku brO. jangan plak kau menangis kelua air mata darah.

pssstt! sayang kau brO.



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon