<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Wednesday, January 26, 2011 ♥
PENGAKUAN :) ♥ 4:29 AM

salam salam.
eh minggu ni! bzy gilaa kOd? bkn bzy sbb shoping raye cina. *wasting time. haha. knon laa. org tgh sengkek mmg berkate begituu. cuba poket tgh penuh. herrrrrrr.. takkan menyempat duduk diam. mOnmOn! kau runawayyy drpd tajuk. heee.
ekcelli kan. ntah knpe laa aku asek2 moody je lately. tak tahu laa. aku rse smue bnde tak kene kt skola. mlas aku nk ckp trang tang tang kt sni. okay laa aku nk buad PENGAKUAN la. bkn bertujuan utk tarik attention oke?
  • sriesly aku ckp, aku memang SLOWMOOO. faham tak? means aku memang LEMSS. tgk laaa result aku dpt brpa? so senang laa org nk buli aku, nk jadikan aku ni PA atau lebih jelas KULI. KULI berbayar tak pe. tp aku bkn tak bole pker lgsung. aku sedar org "sedang" jadikan aku ni sbgai PA dia. tp aku mlas nk bersuara.
  • sebab aku mlas nk bersuara! first, kalau aku bersuara, nt kang ade yg kate aku ni EMO la, tak sporting la, haish. ni yg aku mlas gilaaa nk dgr. sO. dah berjuta kali aku pker, better aku diam je la. kau nk buad aku ni KULI kau pun LKL. tp jgn smpai aku pakse naik mahkamah. *eceyh. haha.
  • kenapa aku tak bersuara??? why why? kalau aku diam aku kne pijak? hah. pandai pun. kalau aku "berbaik", nt aku dijadikan hamba abdi kan kan. nk ditelan mati mak nk diluah mati bapak. yg mne satu kne pilih? aku bersuara aku kne balek, aku tak bersuara pun aku tetap kne balek. kebaikan ape yg aku dpt kalau aku do something? habaq sat.
  • untuk HAMBA kesayangan allah: mulot kau makin hari aku perhatikan mcm ciiiilaka tahu? aku buad salah sikit kau maki aku mcm aku ni anjing kau je kn. ckp dgn kau mcm aku berrrckp dgn firaun yg tak de isi hati tu. kau pijak aku smpai lunyai skali pon aku diam je kan. amek kesempatan btul. sabar sabar. bila time aku nk usik kau, punye laaa mengamuk bagai nk gilaa kau kan.INI TAK ADIL!aku bantah 100%!
  • kalau mcm ni gaye nye. tak guna laa aku hidop doh? lagipon kau kn hate aku. "baik" dgn aku bila diperlukan. agak2 aku bole bagii KEPAKARAN aku baru kau ckp baik dgn aku kn. bila aku tak bagi, huhhh. segala ayt carut klua.BHAAbHiE .
ahaa. sgale bnde ayt lucah trampang pang kt sni kan. ksian bloggie. sory. kau je laa BFF aku kt dunia maya ni. haiyoo. Mon magic world katekan. i swear aku syg kt kau. tp kalau mcm ni kau lyan aku, mmg tak ahh. kalau mcm ni aku dpt, mmg sakit jiwa la aku. bole pengsan aku hari2 mcm ni.kau nk tlong? ade kau tlong aku? tak de kann.. tak pe tak pe. aku diam je. kau suka laa kan meng-kuli aku. aku buli kau gurau2 je laa brOk. tp kau. kate2 kau menusukkk ke kalbuu weyh! haha.

daun kari oh daun kari
kata2 kuu agak menikam di hati
mintak maap dan sory
jgn mara ye saudara saudari

apakah? haha. pantun lh knon. bagaiiii...!



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon