<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Wednesday, January 19, 2011 ♥
what the fish??? ♥ 4:11 AM

salam~ hye bloggie.
da 2 hari bella dan izzaty berangkat. mmg terase kelainan kt kelas tuwww. tak de laa sunyi mne pon. alaa kelas tuu sunyi ke tak sunyi ke sme je. haha.
* * *
huaa.. 8.45pm 18/1/2011. heh. bole gugur jantung aku weyhh. kau buad aku jantung aku hampir gugur weyhh. bole tak jadi niat entry aku tu. apsal ni? hari ni aku happy kOt sbb kau still pggil aku S***** lagi. tibe2 kau kate begituuu???? apakahh? why! why!! nk kate aku control kau, kau kate tak tak. slalu ckp mcm tu. aku da kenal kau lame. aku tawu kau cm mane. kau mmg suke secret. elok2 borak, tibe2 klua ayat "break na?" what the!!!! bole serang jantung aku cm ni. org kate apa? tak de angin tak de ribut tahu2 hujan~ apekahhh??? sebab tak munasabah kOt. puas aku piker. aku buad salah ke? lepas ckp ke? contact pon hujung minggu je kOt? huaaa!! ;( second time kau buad aku cm ni. dulu reason kau tuu aku bole trime la. tp yg second time ni.., sbb itu je? lah? nak kate aku control kau, kau kate "tak tak", aku tak kacau kau 24 hours, kau kate kau busy, oke la fine aku pham. kwn kau pon ade kate kau mmg bzy bln 1 ni. oke la aku ta nk ckp byk. dah tu ngape begini siyhh???? tinggal kn aku terkontang kanteng kt sni an. aku malas laa nk tuduh kau bukan2. nk maki kau tak tentu pasal. aku tawu, mesti ade bnde yg tak kne ni. kalau tak knpe kau buad kputusan tibe2 kan? aku tawu laa. sbb kau tuu mmg jenis berat mulut.
ntah laa. mlas laa nk komen byk2. aku frust gilaa sbb kau TIBA TIBA mcm ni. sumpa aku tak kenal kau skrg. setan mne dah hasut kau ye? ckp skit.

pssstt; aku still kat kau lagi laa pendek. susa gile laa aku trime dlm mase yang "emergency" ni.slalu nye bile time break aku paling suke auw. tp bile part kau, pecahnye hati aku lebih terok drpd kace pecah tau!(berdrama sikit) haha. igt takk dlu kau suh aku lupekan kau awal tahun mcm ni jugak. aku ade lg chat yg kite "gaduh" tu. (hehe) aku simpan lg oke.aku tak prnah benci kau & tak nk bnci kau.





Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon