<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Sunday, April 10, 2011 ♥
kau pergi~ ♥ 12:41 AM

salam. ucap takziah kpd arwah MUHAMMAD AMRI AHMAD KAMIL dlm nahas kemalangan pada 8 april 2011. iaitu hari jumaat. dgr crite arwah excident slepas balek dr solat jumaat otw nk pegi tok muda dgn afew friends. dgr info lagi, ade lori buad U-turn kt simpang tok muda tu. then aku tak tahu ape crite. tgk dlm gmba tuu teruk sgt (petikan sinar harian). moto arwah (mungkin) kt bwah lori tuu tgk cm da tinggal rangka. so means excident tuu teruk la. ayah ckp, arwah meninggal kt situ jugak. uish. mul2 dgr ayah crite aku tak tahu sape. anak pkcik kamil kate nye. sape pulak? jumaat mlm tuu yana hantar msg.

"salam. ayie dah tinggalkan kite smue. sedekahkan al-fatihah"

oh? siape ayie? setahu aku ayie yg aku kenal cume zafri aka abg kpd apip. tak mungkin? ayah msti ckp ayie anak pak itam. siape pulak????? bsok nye hari sabtu aku bukak fb mostly status mmber aku ucap takziah kt ayie. wahhhh siape pulakk ayie niyhh??! spy punye spy tgk blog yana and blog nena. eleh. amri rupenye. sumpa aku rase aku jee yg ketinggalan time tu. =__= mane tak nye. dorg ckp ayie ayie. mne la aku tahuu dorg pggil arwah tu ayie. adehh. next time ckp full name ye. oke back to the story. rse sedih laa dgr crite arwah meninggal kt tempat tu, then mse balek dr solat jumaat pulak tu. nasib laa arwah sempat solat jumaat. ya allah. mudah mudah roh nye tenang sbb perginye arwah pd hari jumaat.

click utk penjelasan. tu ape yg dorg ckp la.

ni dorg amek gmba dr sinar harian. tgk laa moto nye. sayu je tgk.

sumber: kak aqiela (kakak kpd arwah)

oke ni lah arwah ayie yg dorg mention dan aku tak paham tu. *slow laa aku ni.

ye. aku tahu. mmg agk lmbat aku nk buad post psal arwah. sries ly, aku mmg tak rapat dgn die. tak prnah rapat pun. arwah pun ntah kenal aku ke tidak. aku kenal die gitu2 je. tp tak salah aku nk tumpang sedih jugak ananananan! suke tak suke, kne trime. kite takde kuase nk ubah smue tu. dgn cara cm mane pun die pergi kne trime.

tp satu bnde kau heran. knape ye bile org tuu dah tak de baru laa kite yg hidup ni bagai nk gila mintak maap. bkn laa aku nk pertikai kn smue bnde ni. tp knpe bile org tu dha tak de baru nk mintak maap, nk sedih bile die dah tak de? time die tgh hidop sehad walafiat kt dunie ni dimaki dikutok. aku bkn ckp psal arwah. aku tak tahu pung kesah si arwah ni. aku bkn laa nk persoalkan sejarah org yg dah tak de ni. mmg tak de kaitan dgn sesiape pun. yg hidup msti akn mati. terpulang pd allah nk tarik kite bile2 mase je.
jadi di sni saye nk tekan kan ye! ^^ tak perlu laa bile org tuu dha tak de baru nk terhegeh2 mntak maap. time die tgh ade kt dunia ni apesalah nye kau mntak maap puas2 seblum die tak de? kang die kne tarik dpan mate kau baru kau nyesal. nanges berganti ganti kau nnti.

click to enlarge yea. PEEAACEEEE!
al-fatihah utk arwah ayie. kau tahu die baik (kot) even aku langsung tak rapat dgn die. pemergian die aku dpt rase. moge die dikalangan org2 yg baik di atas sane. amin~



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon