<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Saturday, April 2, 2011 ♥
renduw T__T ♥ 10:00 AM

oh my oh god. ya allah! knpe ni!

hari hari asek pker psal die. uish! stop la mon! org da tak suke kau! tp knpe ye??!aku tak paham kod. aku suka spy profile die kt fb. pastu tgk wall post die start drpd aku relationship dgn die tu. haha. jaoh ke bawah derr.tp sries laa. ade wall post yg aku bg kt die dah delete. T__T. tak pe. aku bace lg. huh. mmg senyum sorg2 je la aku. bile bace tu, "IMISSALOT!!!" aku rse nk jerit kt die je! bg die paham sikit. ish! tetibe je aku rse mcm ni. tak tahu la knpe! ie! stop la!

but i wonder. siapa pengganti aku ye? aku spy profile kau, gmba kau smue aku spy. haha. suke tak suke tak. please. aku buad mcm ni sbb aku desperate rindu gile kt kau. aku spy gmba kau. ade yg aku curiga. haha. i noe. tak de hak aku nk ckp smue ni. tp klau kau kt tmpat aku tahu la cm mne. betapa terdesak nye kau! aku ni pompuan. so aktivitiss aku agk terbatas. klau kau laki kt tmpat aku tak tahu laa cm mne. sanggup kau dtg naek moto. atau kau akan buad keje gila? huh. hatuii, knpe laa aku mcm ni. okay makin lame aku spy profile kau sikit2 aku dpt clue. haha. bole jd mcm2 si dia tu adk angkat kau, atau pet gf kau, atau gf kau merangkap pet sister kau. huh. yembO lah. oh my pleaseee lah bg aku respon!
*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*



*



*



*
ʞǝpuǝd AKA ʞɐzɐɹ ןnpqɐ ızıɯɹɐʇ pɐɯɥɐ

tabah kan laa hati ini! sesungguh nye ini satu dugaan! wah~



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon