<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Sunday, May 8, 2011 ♥
hari ibu selamat :) ♥ 3:35 AM

salam Olls.
okayy hari inii hari yang saaaaaangaaaaaatt "BAHAGIA" ha. sbb aku duk rumah tanpa pergi ke mana2.wohoo hari ni hari ibu! yeah selamat hari ibu ma.

i love youu so much!

you`re the one in a million!
kesian mama sakit tekak. bila ckp kne dekat2. alaa cm bisik2 tuu. haaaa. ekcelli mmg nak bagi something kt mama. sbb befday mama hari tuu aku tak kasi ape2. huuu sedih kan klau dpt anak cm ni? haha! haish ngarut.

haa this one laa aku nak bagi. madebymyhand. haha. burok kan. kan kan. anggukkk. gune pensel dah burok guna waterkalerr apetah lagi. T_T sebenarrnye ade lagiii. bukan tu je. ekcelli aku nak bagi bnde tuu dgn cekolat. haa. klau bole ferrerro roche. hah! ye laa org dah gaji cm ni laa. hah! speak about gaji! aku dpt gaji yeay! first keje first gaji afta 3 month. alaa kje koop je pomm. gaji ciput ah. tp aku punye RM176. okay lh kan?herrrrrrr. okay stop lari drpd tajuk. em! takot laa nak beli fererro roche tuu. takot kang mama tak sempat makan aku dah langsapp dulu. haa! takot napsu aku tak tahan laa tgk cekolat tu.
haa baru laa nak cite2 pasal gaji tuu. okay. ye mmg gaji tuu tak berbaloi dgn keje yg aku buat. ye laa keje koop. koop atas nama skolah. lain laa mcm kiosk. kiosk atas nama PKNS. aku paham smue itu. er pasal gaji tuu smpai skrg aku tak tahuu nak guna utk apa. sbb aku ni jenis jimaaaat yang aamaaat. bukan kedekut okay. kedekut tuu dah cenderung kpd "berkira tak bertempat" ha. aku ni jenis sukaa piker masa depan. sukaa simpan duit. tp malas menabung. haha. suka simpan duit sbb mane laa tahu kan akan dtg tetibe duit dlm dompet habis, pastu emergency pulak, bole pakai duit yg aku simpan tuu. tp aku tak simpan dlm bank tau. simpan kt rumah je. tmpt yg safety la. tu sbbnye bila nak beli something, mesti piker 10 kali. berbaloi ke tak bnde ni dgn harga. kalau barang tuu takat suka2 tak ada fungsi apa2 aku tak heran sgt nak beli. kalau dah terdesakk sgt, baru laa aku beli. heee.

anddd this is madam Raihanah.
you are the best i ever had! tetap sabaaaa dgn perangai aku yg tak serupa anak dara ni. you the best! wlaupun kkdg agak menjengkelkan. herrrrr. FYI aku kurang gemar kek lain selain kek cekolatt MAMA! haha. tak caye tanye lhaa sape2 yg pnah mkn tuu. sekelip mata bole habis. sungguh tak tipu.

aku mmg sukaa tido. so? kau susa? alaa kau jelez sebenanye tgk aku tido nyenyak sgt kannnnnn. haha thats all for toooodayy. haa! hari khamis start exam. T_T nanges jap. haprakk pun aku tak study lg ni. jadual pun tak salin lagi! teruk la kau mon!!





Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon