<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Wednesday, June 1, 2011 ♥
♥ 9:31 AM

yeah!! bloggie bloggie bloggie!! i miss youuuu!! haha.

okay aku nak kne servis balekk blog nih. *iyOla tuh! nmpak nyaa memorykad camera aku pung dah nak penuh sbb tak ditapis sbb lptop hantar servis sbb ada virus. haha! hamek kau. berapa banyak sebab daaa.


sayee sgt sgt sgt sgtt sibuk! cuti kali ni mmg byk plan! nk pegi sana, pegi sni. padahal gaji ciput je. excited cm gaji 5 ribu. haha! dgn koop lagi. syarikat koop lagi, kem lagi. tak tahu laa bilaa aku bole tido smpai bengkak. haha yeahh! ni pun pinjam lappy koop. ckgu suh bwak balekk sbb suh siapkan keje. tapiii aku buad bnda lain. haha! hadoii. soo byk bnde aku nak storyy!!


okay! 1 jun 2011. yeahh! happy! sgt happy! konon nak pegi sunway rmai2 dgn bdk tnb disebabkan aku nak umpan apip temankan si AYEL! haha. last2 aku desak si fyra suh balak dia join skali. pun boleh~ tpi balak fyra best weh! nama dia Al-ikhsan. haha! klaka! sungguh tak tipu. then time kt sunway dah mkn2 bagai konon nak ice-skating. mak kauuu skali masuk+stokin + blablablaa tuu RM36. hah. aku rasa shopping lg bagus. haha. last2 shopping. aku dgn ayel je shopping yg lain KONONnya nak Redbox. haha. last2 tak jumpa redbox. padan muka! yeah! best shopping dgn ayel. sayang kau galah! memahami nafsu perempuan! haha! die pun lebih kurang jee nafsu nye! cerewet. kt sunway aku beli baju FOS so do ayel. haha. pastu boring gilaaaaaaa! jln2 igt dah pkul 3 or 4, last2 tgk jam baru pkul 1 tgh hari. WTH? bapak lamaa nyaa? i means sekejap nyaa kite shopping? aku rase satu kdai stgh jam. cuba kira sunway pyramid tuu ada brapa kedai baju? hah! then smue boring. last2 pegi time square jugak. hahahaha. sempat weyhh. smpai klang jee seblum maghrib. haha! oke lah tu kan?

alaa g TS jln2 pastuu aku taget nak beli tshirt utk kem. yg style2 sikit lhaa. klau bolehh ELMO haha! kunO kan aku? aku beli elmo, ayel pun beli elmo, warna yg sama; kuning. yeahh! dia kata nt lagi skali dia dtg sni, bila klua sama2 nak pkai baju ni. haha. yeah! jgn risau. perbelanjaan bkn semata2 duit aku atau duit diaaa. share sama2. haha. sharing is caring okay~ pastu si syera gedik2 nak beli kasut utk kem. herrrrr. ikot kan ajaaa!




gambau? hoho. jgn tanya. syiok sgt shopping smpai lupa aku bawak camera. haha! eh tahu ke ayel tuu siapa? sharil laaa. apa igt dia boyf aku kaa? amboi. hell no! cousin okay. only cousin. haha. dia menetap rumah aku. from johor. haha.

pastu kann! hari ni,, rmai aku jumpa! haha. haruslah. ade lhaaa beberapa org yg aku kenal. haha. time kt sunway aku terjumpa PAAN. bdk kem aku. anddd bdk group aku pulaaa! haha. tp die tak prasan aku punyaa. pastu! otw nak pegi TS tuu jumpaa si ijat and the genggg turun dr bas. haha! jerit2 bila jumpa die. rindu sgt kt dia. pastuuu. kt Ts aku tak jumpa sesape yg aku kenal. then masa nk balekk tuu singgah CP. then terrserempak dgn bdk krb jugakkk. nama die tak igt. tp aku igttt diaa! sbb dia tinggi+handsome. haha! jalan2 lagi, jumpaa lagi bdk SKK duluu. Amirullah tak silap. haha. boleh tahan wooo style dia skrg tgh jalan dgn awek dia. cun woo putih awek dia. haha! apelah nasib. mcm2 org aku jumpa hari nihhh. haish.


today is the best! haha. balek2 CP terus pi iCity dgn ayah, haha. satu hari tak balek rumah! yeah sgt wangi!! just wanna say~ best dgn ayel! ye lahhh best sbb dia bayO. haha. eh mana daa! sbb aku jarang dpt shopping dgn kau kan!! kau jaohh kt johor, jarang tido rumah aku. haha. skali skala dtg sni apa salah nye kau melabur duit kann? haha. aku bknnya guna tak tentu pasal. dah ayel kata poketnye berkepukk suh aku penuhkan tgn dia atleast 3 beg. haha. ohh no hal!! so apa lagii. klua masuk klua masuk kedai je lhaa! haha okay bilaa nak habis ni???? erghh. stop stop mon! hee bye2 bloggerrr!



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon