<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9044502895162135586\x26blogName\x3dThe+FaramOn\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://monmonmaggiee.blogspot.com/\x26vt\x3d-1956423972304448466', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
The Faramon! ♥

Friday, April 29, 2011 ♥
baru aku tahu betapa ISTIMEWAnya kau. ♥ 9:14 AM

salamm. eh ekcelli aku nk sambung storyy aku seblum seblum ni. haha.
manusia tuu ken. ntah laa mmg tak reti bersyukur betul. okayy nk tahu sile bce post sebelum ni. mekasehh laaa kau puji aku kenn. JASAMU DIKENANG.okayy aku da bacaaaaaaaa something kt FB kau. mmg menyakitkan usus dan jejari aku. B*********R lah konon. aku fitnah mcm2 lhaa konon. sape yg B*********R skrg ni????? kau pindah BANDO kau lupe ktorg pastu bangga2 budak sana kwn SPE-SIAL dunia akhirat lhaa bagai. skrg ni smue da baca. so makna nye smue dah tahu kau sndri ckp cm gitu. so watcha sayyy?? dgn ktorg kau crite lain dgn kwn BARUU kau mesti kau crite lain kan? CERITA NAK GEMPAK JE adoi. aku pummm tak tahuu ler apee maksalah kau pompuannn. aku igt dha slesai laa lepas kau kate SALAH FAHAM tu kenn. dah tuu yg aku bce tuu ape lagii yg kau tak puas ati??? kau nk balas dendam? hha. harta kau tak de tinggal pum kt sni kannn. what the hell is your problem dude??!
SIAKK je. tadii smue mmg marahh gile dgn kau. jari aku pumm bole jadi the fast furious. 180km/jam aku taip. eceyh. nampak beno nipunye. sries, chat shj dah 4 org. status komen 2. dgn notificationnye lagii. haha. pecut aku. haha.
okayyy aku malas dahh nk taip. penad tahukk dgn prangai kau yg mcm SHIT ni.


















PSSSSTtt! tak main laa tikam blakang. tikam depan2 laaaaa.



Owner ♥
♥MonmOn

farah Lyana binti mohd Jamil
Farah|monmon|maggiee.

SMK (P) KAPAR student. 16 on sixth july
SPM candidate 2012
yeah! lets study smart starting from now!
addicted to arts plus photography
dance dance ♥
♥ lalalala




jejak anda ♥
♥talk talk here



ShoutMix chat widget



Adores ♥
♥ Loves

super duper parents!
love youu the most
Single Itu Syiok!
Sunggohh tak tipu!
Yearns ♥
♥ what i wish for

- Lose weight!
- pijak MR A.T. smpai lunyai
- DSLR
- fashion update|saye kunO!
- lappy yang nazak
- I Love My Boyf ♥
- Pangkat KRS
- set arts tools
- PENDEK|RENDAH|SHORTY| COMEL
- super friends
- disneyland
- perdagangan & ert
- budak senget
- More and more money

terbang ♥
♥ lepak sini

nuraina yusob
yana
khadyjah fhatyah
irine nadia
zatitarhizi photography
ikka
Archives ♥
♥ cerita semalam

` February 2010 ` March 2010 ` April 2010 ` May 2010 ` June 2010 ` July 2010 ` August 2010 ` September 2010 ` October 2010 ` November 2010 ` December 2010 ` January 2011 ` February 2011 ` March 2011 ` April 2011 ` May 2011 ` June 2011
♥ search sini

monmon ade pesbukk: faramon